cut-hairfashion.com
De beste cut Hair Fashion van dit seizoen


Cut Hairfashion :

De mooiste mode haar knippen slechts een klik verwijderd om ideeën te krijgen over de nieuwste kapsels gemaakt door de meest getalenteerde ontwerpers in de wereld. Koos je kapsel onder alle beschikbare, aandacht besteden aan degenen die het beste asattano naar je gezicht. Zoals elk seizoen, de salons van de kapper onthullen mode haar knippen fascineren ons. Het programma van dit jaar bevat de blonde glamoureuze en vrouwelijke, de korte sneden en verbindingen, de kleuren helder en intens... Mode haar knippen 2015 laat plaats aan vele soorten kapsel verwijzend naar korte bezuinigingen, die geliefd bij vrouwen van alle leeftijden. Na het probleem van het vinden van de mode haar knippen sympathieke en een die je gezicht geeft, de trends zijn allemaal voor die bezuinigingen stijl veelzijdig best om te proberen op hun haar om comfortabel te zijn, zelfs wanneer het warm is. De bezuinigingen Evergreen van het verleden, zoals de beroemde Bob of Pixie knippen de cut glad en korter op de rug, je bevestigt echt als de mode haar knippen om te proberen, maar in de nieuwe varianten die franjes combineren, lijnen aan de zijkant en gebroken , lange Tufts en Schalende netto-kant (trend terug tot leven rechtstreeks uit de jaren 90-look). Onder de mode haar bezuinigingen om te markeren in het zicht van de lente, Sprout de boule en snijden Clash vertrekkend van jongensachtige Pixie en het creëren van een geheel nieuwe stijl. De eerste is niets anders dan een kijkje Pixie geschoren achter en kort aan de zijkanten met de top van de luifel meer afgeronde; de variant is meer Glam met pony en lang net. Het tweede type is punk kapsel met een kant geschoren en de andere links lang te evenaren zelfs sommige haar kleuren levendig en duidelijk als die in pastel. De mode haar knippen voor kort haar, echter, biedt ook andere manieren om te knippen of kam je haar nog steeds erg chique. Zal modieus zijn, zelfs de natte look met het haar gekamd terug en links NAT, evenals de Fringe te passen met golvende Bob en korte bezuinigingen die kijken vintage stijl 30s met lichtgolven en zeer glamoureuze.

Encyclopedic hair website


Kappers zorgen voor de gezondheid van haar in schoonheids-en esthetische salons, met stijl kapsels voor mode-haar Foto's en verkoop van haarverzorgingsproducten.

Verwante onderwerpen

Het lexicon van kappers

Cut Hairfashion, kappers, haar, gezondheid, schoonheidssalons, haar mode Foto's, kapsels, esthetiek, verkoop, kaalheid zorg, Cut Hairfashion, haaruitval, kleurplaten, zonne streken, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Cut Hairfashion, Kappers tijdschriften, nieuwe Kapsalons, laatste hairdressernews, esthetisch Magazine, Studio, Griffe, trend, koningin, u, Cut Hairfashion, cabeleireros, Prins, haarstijlen, Toni & kerel, ah alternatief, Remixes, LH La horquilla, vidaesthetica, Tocado, Cut Hairfashion, hombre, tophairstylist, Nieuws van beautybazar, nieuws, IHF, Hair Dreams, lnenail, styling, salon, Cut Hairfashion, haar, hairworld, bqmagazine, bqtrends, Cosmetics Rusland, haar! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Cut Hairfashion, Cube Smart, Cube 3 mode alleen, kubus foto mode haren, haren, haren, Haar Kranten, modetrends, de beste kappers, nieuws show kappers, Cut Hairfashion, periodieke kappers, haar nieuws, Kapper adreslijsten, Kapper tijdschriften, Journal kapsels, tijdschrift kapsels, tijdschrift foto kapsels, baan zoeken kappers, haar sneden, Cut Hairfashion, kappers, Gossip Gossip Magazine, modetrends Magazine, haar Magazine, boek boeken, mode magazine, modetijdschriften, Hairdressers, esthetiek, Cut Hairfashion, schoonheid, officiële site, nieuwheid à, haar

X

privacy